sobota 29. října 2011

Podzimní tvoření

Srdečně Vás zdravím milé dámy!
Konečně jsem na chvilku zpátky. Nastoupila jsem do práce, která není náročná časově, ale spíše fyzicky. Tvoření se sice věnuji po večerech, ale mnohdy se mi stane, že u pletení či háčkování usnu :))))
Ale chtěla bych Vám ukázat svoje nové celé ručně prošívané prostírky. Některé jsou ušité z nových českých láteček, ale největší radost mi dělá jablíčkové prostírání. Látečku jsem sehnala v second handu za pár kaček. Ještě mi zbývá dost na vytvoření ubrusu. Prostírky jsem ozdobila ručně vyšitými jablíčky. Jsou vyšité řetízkovým stehem.






Při úklidu ve staré komoře jsem našla ošklivou ošatku. Dala jsem ji do gala a uháčkovala jsem jí svetřík. Vypadá už docela jinak. A hned jsem ji využila na klubíčka, aby mi nikam neutíkala. Pustila jsem se po večerech do pletení polštářku. Miluji v zimních měsících na sedačce teplé "svetrové" polštářky. Dodávají interiéru teplo domova. Úplně to vidím, venku padá bílý třpitivý sníh, v krbu praská dřevo a ševelý plamínky a na sedačce se na mě usmívají teplé, heboučké vlněné polšrářky. No představa pěkná, ale ještě tam ten bílý prášek může na nebi zůstat.



Přeji všem, které jste ke mně zavítaly, krásný zbytek podzimu, ještě nějaké to sluníčko a hlavně hodně pohody. Vaše Jana

9 komentářů:

  1. Jani,
    paráda, krásně tvoříš :). A moc se mi líbí použité látky na prostírání,.
    Pěknou neděli! M

    OdpovědětVymazat
  2. Marianko, děkuji. Z té jablíčkové jsem měla opravdu radost, jednak že nestála hodně a hlavně dostala další šanci udělat krásu. Pá a přeji taky krásnou neděli.

    OdpovědětVymazat
  3. moc krásné, prostírky jsou úžasné !!

    OdpovědětVymazat
  4. Prostírky jsou nádherné! Moc krásné tvoření.

    OdpovědětVymazat
  5. To jsou překrásné prostírky... úžasné !!! Dita

    OdpovědětVymazat
  6. Hi Jana !
    How are you? I hope is all ok with you!
    Lovely work!
    Happy Halloween ^^!
    Hugs,
    Mila :)

    OdpovědětVymazat
  7. To je nádhera! Ty prostírky ale vedou...

    OdpovědětVymazat
  8. Tak ty jablíčkový prostírky jsou exkluzivní!!! a vůbec celý blog máš krásný :-)
    A taky moc děkuju za komentík k čepičkám ;-)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...